Uniconta ws - Uniconta og Microsoft Dynamics NAV, C5, XAL

Gå til indhold
Også din virksomhed vil blive boostet med ...

Spørgsmålet er bare ...

HVORNÅR DU VIL BEGYNDE

ER TIL MEGET MERE END BARE FINANSBOGHOLDERI OG ØKONOMISTYRING.
DET BEDSTE VEDKOSTER 99,00 KR PR MÅNED.

... OG RESTEN I SAMME STØRRELSESORDEN

ER DESIGNET TIL AT TILPASSE SIG NETOP DIN VIRKSOMHED.
HVAD END VIRKSOMHEDEN ER EN RIGTIG ENKELTMANDSVIRKSOMHED

ELLER ET SELSKAB MED 250 MEDARBEJDERE, ER

DEN BEDSTE PLATFORM.
Hovedattraktionen ved Uniconta er IKKE
Bemærk venligst, at hovedattraktionen IKKE er, at virksomheden med Uniconta selvfølgelig får et nyt meget avanceret finansbogholderi pakket ind i masser af økonomistyringsfunktionalitet.

Ej heller at dette kan lade sig gøre for kun 99kr pr medarbejder pr måned + evt. et par kraftige overbygninger, som også kun koster pebernødder.
Hovedattraktionen ved Uniconta ER
Hovedattraktionen er, at virksomheden med Uniconta - for den svimlende sum, GRATIS - kan slippe af med en masse administrativt bøvl ... som derpå kvit og frit kan kanaliseres over i udnyttelsen af virksomhedens spidskompetance: produktionen af det kunderne vil betale for.

Genistregen består i, at det er vitterlig er pærenemt at tilføje egne felter til fx. Unicontas vare- og debitor-stamkort ... som herefter optræder på lige fod med Unicontas standardfelter.

Næsten lige så let tilføjes nye kartoteker ... som kan opdrages til at referere til hinanden og/eller Unicontas standardtabeller fx. ordrehovedet.

Endelig kan man på kartotekerne vedhæfte - ikke bare PDF og billedformater - men også Excel og MAIL-filer.

Dette betyder at enkelte virksomhed (i vid udstrækning endog) selv kan udbygge sin Uniconta til at rumme ALT SIT KNOWHOW ... og gøre den tilgængelig for (kun de) relevante medarbejdere, hvad end de befinder sig på matriklen ... eller er ude af huset.

Hvornår skal din virksomhed boostes med Uniconta?

RING 2170 8450

... så giver jeg en halv times fjernstyret rundvisning


Selvfølgelig
I maven af Uniconta regnskabet ligger finansbogholderiet og uden om det økonomistyringen af kreditor/indkøb, lager og salg/debitor.

Det unike ved Uniconta er, at hver virksomhed selv kan supplere standard-økonomistyrings-felterne på kreditor/indkøb, lager og salg/debitor med sine egne.

Egne felter optræder herpå på lige fod med standardfelterne.

Ydermere kan hver virksomhed selv tilføje helt nye kartoteker ... til registrering af alle de oplysninger, som udgør netop din virksomheds knowhow.

Til enhver oplysning kan man vedhæfte filer ... ikke bare PDF og billedformater ... men også fx. worddokumenter og regneark.
Virksomhedens data
Uniconta opbevarer alle sine data hos Hostingskompagniet A/S.
Data er foruden dem, der hører til finansbogholderiet, økonomistyringen og alle selv definerede tabeller ... også vedhæftninger, som foruden PDF og billedfiler kan være næsten alt muligt andet.

På den måde er der sørget for at ingen uvedkommende får adgang ... og at der tages backup flere gange i døgnet.

Det bedste er dog at virksomhedens medarbejdere kan arbejde videre med alt (det de hver især har fået lov til) ... også når de er på farten ... alt imens dem derhjemme samtidigt er opdaterede.
Kom i gang
At prøve Uniconta ... er uforpligtende og ganske gratis. Ydermere kan selv første opstart på din egen virksomheds data klares under et par timer. For de mest heldige ... i omegnen af et kvarter.


Vil du hellere læse ...
Filter og layout
I alle skærmbilleder finder man to nye knapper, nemlig 'filter' og 'layout'.

Med dem kan hver enkelt bruger for hvert skærmbillede fastholde op til flere optimale rækkefølger at oplysningerne står allerbedst til den givne arbejdsopgave.


Tilbage til indhold